15 Şubat 2012 Çarşamba

PORSELEN BİR IŞILTI – Bölüm 2


Porselen makyajın yapılması gibi gün bitiminin ardından silinmesi de profesyoneller tarafından yapılmalıdır. Çünkü yoğun bir makyaj olması sebebiyle çıkartmakta zorlanabilir ve cildinizi tahriş edebilirsiniz. Porselen makyaj hemen her ilde uygulanmaktadır. Ancak bu makyaj türünü bilen makyözler genellikle büyük kuaför ya da güzellik salonlarında çalışmaktadırlar.

Porselen makyaj uygulamaları ve ürünlerine bakıldığında ise; diğer makyaj türlerinden bir miktar farklı oldukları görülmektedir. Bu farklılıklara ve detaylarına inmeden önce hemen herkesin sorduğu soruları yanıtlamakta fayda görüyoruz. Porselen makyaj her cilde uygulanabilir  mi? Bu soruyu soranların sayısı oldukça fazla. Porselen makyaj, elbette ki her cilde uygulanabilmektedir. Çünkü porselen makyaj ürünleri tüm cilt tipleri için üretilmektedir. Porselen makyaj yara, yanık ve kalıcı izleri kapatabilir mi? 

Porselen makyaj, yoğun uygulanan bir makyaj türü olduğundan ve ürünleri de yoğun olarak üretildiğinden bu tür kalıcı problemler için kusursuz bir çözümdür. Özellikle sançtı İzel’in cildindeki problemleri kapatmasından dolayı ünlenen bu makyaj türü ayrıca sanatçı makyajı olarak da bilinmektedir. Porselen makyaj sadece spot ışıklar altında veya kapalı mekanlarda mı daha uygundur? Hayır. Porselen makyajı her mekanda ve günün farklı saatlerinde kullanabilirsiniz. Sadece spot ışıklar altında ya da kameralar karşısında değil; aynı zamanda açık mekanlarda ve gündüz saatlerinde de uygulatarak günün tadını çıkarabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder