15 Şubat 2012 Çarşamba

Porselen Makyajın Kullanım Alanı



Porselen makyaj ürünleriyle yapılan kapatma işlemleri içerisinde kusurlarınızı kapatmakla birlikte özellikle yara ve kalıcı izleri rahatlıkla kapatabilirsiniz. Yaranın ya da izin bulunduğu bölgeye daha yoğun fondöten, pudra ve kapatıcı uygulayarak kusursuz bir görünüm elde etmiş olursunuz. Bunlarla birlikte porselen makyaj, çok yoğun uygulanması sebebiyle cildinizdeki kırışıkları da bir miktar gizleyecek ve yine cildinizde bulunan kahverengi noktalara da bir çözüm getirmiş olacaktır.

Aslında çok fazla bir şey yapmaya gerek yok. Sadece bir kaç küçük püf noktası bilmek bazen çok şeyi değiştirebilmektedir. Doğal güzelliğinizin farkına varın ve onu ortaya çıkartın.     Yılların yorgun ve soluk renk verdiği cildinize aynaya baktığınızda küsmeyin. Unutmayın ki; yüz hatlarınız her zaman olduğu gibi duruyor. Değişen tek şey cildinizin ve cilt renginizin biraz değişmiş olması. Hangimizin cildi zamanla yıpranmıyor ki... Önemli olan kendimize bakmak ve saygı duymak. Makyaj trendleri ve püf noktaları da bir yere kadardır. Önemli olan cildinize gereken bakımı yapmaktır. Zaten cilt yapınız buna müsaitse; mutlaka size cevap verecektir. Eğer değilse de porselen makyaj ile daha güzel ve biraz daha genç görünmeniz mümkündür.

Evet, porselen makyaj size ömür boyu kalıcı bir güzellik veremez ama en azından anı değerlendirmenizde en büyük yardımcınız olabilir. Bu yüzden özellikle özel günlerde ve zamanlarda bunu tercih eden bayanların sayısı giderek artmaktadır.  Porselen makyaj, tabiki sadece cilt kusurlarını kapatmak için değildir. Çok genç biri de daha güzel olmak için yaptırabilir. Hatta ağırlıklı olarak daha güzel görüntü vermesi sebebiyle akşam tercih edilen porselen makyaj, açık havada ve gündüz vakitlerinde de tercih edilmektedir.

Önemli olan istektir. Sizin içinizdeki güzel olma isteğidir. Ancak kusurlarınızı kapatmanızdan ziyade güzel olmak için yaptırdığınız porselen makyajı doğru yerlerde kullanmanızı öneriyoruz.Güzellikler dolu günler dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder